Μήνας του Μέλιτος

Γάμοι στη Riviera Maya

Κεφάλαιο Γαμήλιοι Προορισμοί. Όσοι όμορφοι γάμοι και να γίνουν, το γαμήλιο πάρτι σε μία μακρινή χώρα είναι πάντα ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές επιλογές, μιας και δίνει μια ιδιαίτερη νότα στην όλη εμπειρία. Η μεγάλη σας μέρα συνδυασμένη με διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα στα Grand Palladium Hotels & Resorts στην Riviera Maya. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό Μεξικάνικο resort, που είχα την τύχη να επισκεφθώ με το ταίρι μου και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το παρακάτω ποστ.

Στην προκειμένη όμως, θα εστιάσουμε στο resort αυτό ως γαμήλιο προορισμό, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη γαμήλια τελετή μαζί με αξέχαστες διακοπές δίπλα στις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά τους.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε περιβάλλον, καθώς μόλις χαλαρώσετε από το χορό και τη διασκέδαση του πάρτι, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές δραστηριότητες, οργανωμένες από το ξενοδοχείο. Εκδρομές στο επιβλητικά όμορφο Tulum, καταδύσεις και τοξοβολία είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που προσφέρονται, απογειώνοντας την εμπειρία και κάνοντάς την αξέχαστη και σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας!